Празниците продължават и нека си го признаем - колкото и

...
 Празниците продължават и нека си го признаем - колкото и
Коментари Харесай

5 съвета, с които да преборите махмурлука

 Празниците не престават и дано си го признаем - колкото и да знаем по какъв начин да пием, гафове стават даже и без да го чакаме. А махмурлукът е тъмната страна на занимателните и радостни дни. Как обаче да се оправим с него? Вижте в канала във vbox7:

Вода, вода и отново вода

Алкохолът, който сте поели, е диуретик. Това значи, че сте се обезводнили и с цел да проработи тялото ви още веднъж обикновено, би трябвало да си възстановите водния баланс на тялото.
               

A post shared by (@myequa) on Nov 7, 2019 at 6:37am PST

Въглехидрати

Алкохолът най-вероятно е намалил равнищата на кръвната захар, по тази причина може би се чувствате изтощени, с главоболие и като цяло не знаете къде се намирате. Ако имате предпочитание за пържени картофки, в този момент е най-хубавият миг за тях.
               

A post shared by (@eatforcheap) on Dec 29, 2019 at 10:10am PST

Избягвайте тъмните питиета

Това е за идващия път, само че на процедура ще ви помогне да избегнете махмурлука. Доказано е, че чистите, високоалкохолни питиета ни докарват по-рядко до махмурлук, в сравнение с прекаляването с бира, вино или ликьор. Причината за това е, че " непрозрачните " алкохоли съдържат метанол, който се метаболизира като токсин.
               

A post shared by (@eugen_biermann) on Oct 28, 2019 at 10:28am PDT

Внимавайте с обезболяващите

Всякакви обезболяващи вид ибупрофен и нестероидни противовъзпалителни медикаменти биха помогнали, въпреки че евентуално ще раздразнят стомаха ви. Но е доста значимо да не е препарат на основата на ацетаминофен, защото дружно с алкохола в кръвта ви може да има отровен резултат за черния ви дроб.-->
               

A post shared by (@ggermyu) on Dec 3, 2019 at 10:13pm PST

Витамин В6

Него обаче би трябвало да вземете и преди пиенето, и след него. Или най-малко това твърди едно проучване, извършено преди 30-тина години.
               

A post shared by (@positive_vibes_lottie) on Dec 31, 2019 at 12:23am PST

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР